Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.
Peusen.nl - uitvaartzorg crematorium - 0475 48 61 00

Veelgestelde vragen


Categorieën


Algemeen

Beschikt Crematorium Echt-Susteren over een eigen strooiveld?

Ja, het strooiveld bevindt zich op een rustige plek in het bos van Echterheide. Op deze idyllische plek in de vrije natuur kan de as van de overledene, desgewenst in het bijzijn van u en uw dierbaren, worden verstrooid en opgenomen in de aarde.

>> lees verder

Wie kan terecht bij Crematorium Echt-Susteren?

Het crematorium vervult een centrumfunctie voor de regio, alle uitvaartondernemers zijn er welkom. Mede dankzij de fraaie, toegankelijke ligging in het Smalste Stukje Nederland, heeft de locatie een grote aantrekkingskracht op inwoners uit Midden-Limburg (Echt, Susteren, Roosteren, Dieteren, Koningsbosch, Maria Hoop, Montfort, Herten, Linne, Roermond), de Westelijke Mijnstreek (o.a. Holtum, Buchten, Born, Sittard) als ook de Belgische (Maaseik e.o.) en Duitse (Waldfeucht, Heinsberg e.o.) grensstreek.

Is Crematorium Echt-Susteren onderdeel van Peusen Uitvaartzorg Crematorium?

Ja, dat klopt. Crematorium Echt-Susteren is onderdeel van Peusen Uitvaartzorg Crematorium. Het vervult een centrumfunctie voor de regio, alle uitvaartondernemers zijn er welkom om het laatste afscheid van nabestaanden tot een waardevolle herinnering te maken. Nabestaanden kunnen er in een intieme en sfeervolle omgeving de dierbare overledene herdenken en in stijl afscheid nemen. Daarbij is het mogelijk van alle faciliteiten - de rouwkamers, koffiekamers en aula - gebruik te maken. 

Kunnen alle uitvaartondernemers terecht bij Crematorium Echt-Susteren?

Ja, alle uitvaartondernemers kunnen gebruik maken van de uitgebreide faciliteiten van Crematorium Echt-Susteren. Het crematorium vervult een centrumfunctie voor de regio.

Waar vind ik Crematorium Echt-Susteren?

Crematorium Echt-Susteren bevindt zich op een rustieke locatie in Echt. Uitstekend bereikbaar dankzij de nabijheid van de A2, diverse uitvalswegen en de ruime parkeergelegenheid.